Werken bij

Alle actuele vacatures vind je op deze pagina. Het kan zijn dat er momenteel geen vacature vermeld staat die helemaal bij jou profiel past, maar TSV is altijd op zoek naar geschikte, gemotiveerde en talentvolle mensen. Stuur dan je CV en motivatie naar info@tsv-groep.nl.

(Senior) Business Consultant Fulltime

Weet jij de vertaling te maken van business behoeftes naar bruikbare ICT-oplossingen? Wij als TSV-Groep zijn een ICT-bedrijf in Amsterdam en zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een (senior) business consultant, fulltime. Een partner die de klantvraag kan vertalen naar ICT-oplossingen.

TSV staat voor:
Technologisch - Stabiel - Vooruitstrevend

Een werkomgeving in ontwikkeling met een Experience Center, mensen met hart voor de zaak en de klant en veel technologische kennis en kunde. Niet zomaar een project opleveren, maar nadenken, meedenken en vooruitdenken met de klant. Van strategie naar oplossing. Dat is geen producten pushen of dozen schuiven, maar klanten helpen hun bedrijfscommunicatie goed, snel en slim te regelen.

Bij TSV hebben we een aanpak die we de Slimme Weg noemen. Dat betekent dat wij klanten helpen hun doelstellingen te realiseren - all the way. Het kunnen vertalen van visie, strategie en beleid naar een ICT-oplossing en diensten. Iemand die bij klanten aan tafel ziet en hoort wat er vooral niet wordt gezegd. En die luistert in plaats van praat.

Wij vragen:

 • Minimaal 5 jaar werkzaam in de B2B-omgeving binnen de ICT
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding aangevuld met relevante trainingen
 • Kennis op het gebied van: communicatie (o.a. telefonie, chat, e-mail en video), Cloud, infrastructuur, managed services, beveiliging en dienstverlening
 • Het zelfstandig proactief kunnen benaderen van potentials in de grootzakelijke markt en de bovenkant van het MKB
 • Bereidt te reizen binnen Nederland
 • Ervaring met projectmanagement
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, vasthoudend, ondernemend, zelfstandig maar wel teamgericht en durft ook nee te zeggen
 • Uitstekende sales en communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift)

Wij bieden:
Goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris, een jaarcontract, bonus, auto, laptop en mobiele telefoon, flexibele werktijden, ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Voor meer informatie over wie wij zijn kijk verder op de website of neem contact op met Frank Lunstroo (Sales manager) tel: 020-4303215. Je sollicitatie kun je sturen naar info@tsv-groep.nl onder vermelding van vacature Business Consultant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Junior Sales Accountmanager

Ben jij ondernemend met een commerciële drive en ICT kennis? Wordt dan onze nieuwe collega. Wij als TSV-Groep zijn een ICT-bedrijf in Amsterdam en zijn ter aanvulling van ons team op zoek naar een junior sales accountmanager.

TSV staat voor:
Technologisch - Stabiel - Vooruitstrevend

TSV is een ICT-bedrijf van 25 mannen en vrouwen in Amsterdam-Noord. We vertalen de klantvraag naar hun plannen om zo te komen naar gedeeld succes. We willen dat onze klanten onze producten snappen en gebruiken. We werken samen en we werken hard aan de klant oplossing. Soms zeggen we ‘nee’ maar vaker vragen we ‘waarom…’? Klant zijn bij TSV betekent: samen besluiten wat nu de beste oplossing is - voor de komende tijd. ICT is ons vak, de wereld van uw klanten onze uitdaging.

We hebben een werkomgeving in ontwikkeling met een Experience Center, mensen met hart voor de zaak en de klant en veel technologische kennis en kunde.

Wat ga je doen:

Als Junior Sales Accountmanager ga je je bezighouden met de sales trajecten van TSV-oplossingen en diensten bij bestaande en nieuwe klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de aan jou toegewezen accounts. Je stelt offertes op voor bestaande en nieuwe klanten en je gaat actief aan de slag voor het verder opbouwen en uitbreiden van het klantenbestand.

Wij vragen van jou:

 • Een relevante MBO4- of HBO opleiding (of aantoonbare ervaring) bij voorkeur Informatica of Commerciële Dienstverlening
 • Aantoonbare sales vaardigheden
 • Je bent creatief in het bedenken van commerciële oplossingen
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht, vasthoudend, ondernemend, zelfsturend, zelfstandig maar wel teamgericht en assertief
 • Ervaring of ruime affiniteit met ICT

Wij bieden:
Een jaarcontract, marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon, ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, flexibele werktijden en een bonus.

Voor meer informatie wie wij zijn kijk op onze website "www.tsv-groep.nl of neem contact op met Frank Lunstroo (Sales manager) tel: 020-4303215. Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar info@tsv-groep.nl onder vermelding van vacature Junior Sales Accountmanager.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.