Oplossingen

Computertelefonie-integratie

 Computertelefonie-integratie, of CTI, is elke technologie waarmee computers kunnen communiceren met telefoonsystemen. Hiermee kunnen gebruikers alle oproep gerelateerde taken uitvoeren, meestal via een telefooncentrale, een systeem op afstand of rechtstreeks vanaf hun bureaublad.

Met de integratie van computer-telefonie kunnen uw communicatieapparaten ook met elkaar communiceren: telefoon, computer, fax, voicemail, mobiel enz. Dit geeft gebruikers gecentraliseerde controle over al hun communicatiemiddelen via een enkele interface.

U weet al dat computer-telefonie-integratie (CTI) een must-have is voor uw callcenter, receptie of gehele organisatie. Maar hoe kiest u de beste CTI-softwareoplossingen voor de behoeften van uw bedrijf?

TSV kan u helpen navigeren in het CTI-landschap, wij kunnen de werking tussen uw softwarepakketten stroomlijnen waardoor uw efficiënter kunt werken, uw relaties beter te woord kunt staan en alle relevante informatie direct beschikbaar maken voor uw medewerkers.

Hoe doen we dat?

We Navigeren door uw organisatie en zoeken met u samen naar de slimme route voor het optimaliseren van uw bedrijfscommunicatie. Of dat met bestaande middelen en software is of met een aantal innovaties. De slimme route is dat TSV een scan kan maken van uw bedrijf, met u brainstormsessies en workshops organiseert om de door u gekozen weg boven tafel te krijgen en richting te bepalen. Daarna delen wij graag onze kennis in een advies of oplossing voor uw communicatie uitdagingen, zo groots of kleinschalig als u wilt.

Laat ons uw navigator zijn.

 

Meer informatie over Computertelefonie integratie?

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur een bericht.
Geen tijd? Geen probleem! Wij bellen u op het moment dat u wenst.

Nu bellen (020-4303224)

Stuur mij meer informatie

Laat ons u terugbellen