Croda Nederland

"Bij ons is telefonie eerst en vooral een basisbehoefte. Onze telefoongesprekken zijn voornamelijk intern en op alle mogelijke plekken op ons terrein. Wij stellen de technologie ten dienste van de gebruiker, dan heb je een ander soort partner nodig. TSV is zo'n partner. Ze zijn meer bezig met wat wij nodig hebben, dan wat er in de offerte staat. En dat voelt goed”, aldus Hans Muller, ICT Manager van Croda Nederland.

Muller vervolgt: "De relatie met TSV is een lange; het eerste contact dateert van ruim vijf jaar geleden. Toen de account manager voor het eerst belde, was er nog geen noodzaak om te veranderen. Die verandering is voor ons allemaal best 'een ding'. Iedereen heeft hier al jaren een vaste telefoon op zijn bureau staan dus de verandering is dan vooral emotioneel.

Maar na 20 jaar trouwe dienst was het moment dan daar. De telefooncentrale begon kuren te vertonen. De leverancier reageerde niet naar behoren op onze vragen en daarom hebben wij deze, en nog twee andere partijen gevraagd een voorstel te maken. De keuze viel op TSV vanwege het vertrouwen dat ze uitstralen: heldere uitleg over het advies en bezig met ons in plaats van de producten.

De implementatie is eigenlijk zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Dat gaf veel rust, want de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat we er best tegenop zagen: na ruim 20 jaar gingen we toch écht veranderen! Centrale afbreken, ruim 450 toestellen omwisselen – het werd een soepel en prettig proces. En mede door de zeer gewaardeerde training werd de zorg van de medewerkers weggenomen. Dat TSV de gebruiker centraal stelt, is dus geen loze belofte!

Na deze vervanging gaan we nu overstappen op ISDN via TSV Connect. Op initiatief van de account manager hebben we kosten vergeleken en de besparing was substantieel. Natuurlijk hebben we ook gekeken naar VoIP ook vanwege de kostenreductie. Maar dat kostenaspect wordt snel vergeten als de telefoon het een keer niet doet. Dus zo lang bellen over internet nog niet dezelfde zekerheid biedt als gas, licht en water blijven wij onze medewerkers optimaal en betrouwbaar faciliteren. En juist dat heeft TSV als geen ander begrepen!"